Rólunk

Bozó István

évtizedek óta foglalkozik egyedi bútorok gyártásával. Gépész és asztalos végzettsége és tapasztalata minden bútor tervben, illetve elkészült megoldásban jelen van. A bútorok tükrözik a leendő tulajdonos álmait, harmonikusan illeszkednek környezetükbe, annak különleges értékét is hordozva. Műszaki megoldásai teljes körűek és magas színvonalúak. A mester tudása minden esetben ott áll a megvalósított konyha és más bútor alkotások mögött.

 

Tevékenységeink

 

Több évtizedes működési tapasztalatunkra épített konyhabútor készítő tevékenységünk saját gyártó kapacitásunkra épül. Fő profilunk egyedi konyhabútorok készítése, azonban minden bútorkészítéssel kapcsolatos igényét ki tudjuk elégíteni.

Amit Ön megálmodott, mi megvalósítjuk!

Széles spektrumban gyártott és szerelt bútorlapok, akril, festett és faajtó-, PVC-, PET frontok felhasználásával készítjük el álmai bútorát. Bútorokon kívül beépített szekrényét, irodabútorát, üzletberendezését, egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk garanciával. Konyhája kialakításával kapcsolatban már a tervezésnél segítünk, víz- és villanyszerelési, valamint más gépészeti tanácsokkal szolgálunk, sőt konyhai gépei beszerzésénél is segítünk Önnek.