Szolgáltatásaink

Egyedi bútor megoldások

Specialitásunk az egyedi bútorgyártás, ezen belül konyhabútorok komplett elkészítése. Ezen kívül vállaljuk szobabútor, fürdőszoba, gardrób, irodabútor vagy üzlet berendezések kialakítását.

Helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés a tervezés alapja, lényegében annak első üteme. Megalapozza az Ön által megálmodott bútor elhelyezését, megjelenését, és az ahhoz szükséges műszaki tartalom meghatározását.

Tanácsadás

Az előkészítés és tervezés alapvető részeként kollégáink az alapanyag, alkatrész és gépészet kiválasztásához szakértő tanácsadással állnak rendelkezésre. A helyszíni felmérés közben ötletek, javaslatok születnek, amelyeket értő módon veszünk figyelembe. A megvalósuló konyha ezáltal válik teljessé, legjobban megfelelve az eredeti elképzelésnek.
A tervezést követően ajánljuk szegedi bemutatótermünk felkeresését, ahol az alapanyagok kiválasztásban tevékeny részvételt biztosítunk, így véglegesítve a terveket.

Árajánlat készítés

A helyszíni felmérésre és ügyfél tanácsadásra épülő árajánlat kellően részletes, és így kiszámíthatóan pontos. Lényeges dokumentuma az azt követő gyártásnak, mivel tartalmazza a szükséges anyagok számítását is.

Tervezés, közreműködés a kivitelezőkkel

Új épület bebútorozása esetén akkor érdemes minket keresni, amikor állnak a falak, ilyenkor ugyanis jelentős a mozgástér, a víz és villanyvezetékek telepítését ilyenkor bontás nélkül lehet kivitelezni. Igény esetén a tervezés 3D-s látványterv készítését is magában foglalja. A kivitelezés során együttműködés a burkolókkal, víz- és villanyszerelőkkel, igény esetén személyes egyeztetés. A bútor tervezés során előállított műszaki rajz alapján tud dolgozni a szakipar.

Kiszállítás, beépítés

Ha konyháját velünk készítteti, az elszívó, víz és szennyvíz bekötést is vállaljuk, beleértve a páraelszívók beüzemelését is. A bútoron belül a gépeket helyére tesszük. A műszaki gépek kötelezően előírt üzembe helyezése ugyanakkor külön szakembert igényel.

Garancia

Az általunk biztosított garancia alapja saját bútor gyártó tevékenységünk. Alapanyag és alkatrész beszállítóink széles választékukkal ugyancsak magas minőséget képviselnek. Több évtizedes tevékenységünk ugyancsak jelzi megbízhatóságunkat.

Lapszabászat

Egyedi extra széles választék!

Egyedi bútorlapok

Az alapanyagok tekintetében egyedi színek és egyedi formák biztosítottak. Ami nem áll közvetlenül rendelkezésre, azt igény szerinti beszerezzük.
Speciális szolgáltatásunk: lapszabászatunkban az egyedi megoldások mellett javítások gyors kivitelezése is elérhető. Rövid határidőn belül pótlás, javítás.

Egyedi határidők

A rendelkezésre álló kínálat, kollégáink elkötelezettsége, valamint rugalmas saját gyártó kapacitásunk igen rövid határidőket jelenthet az Ön számára. Válassza ki nálunk komplett bútorát, vagy akár csak a szükséges alkatrészeket és kellékeket!